Centrul Medical Gimed

Infiintat  in 2006, Centrul Medical Gimed vine tot mai aproape de dumneavoastra prin intermediul acestui site.

Centrul Medical GimedSuntem o companie cu capital romanesc si avem ca scop furnizarea serviciilor  medicale in regim ambulatoriu .
Ne preocupa calitatea actului medical si punem accent pe:
  • relatia medic-pacient;
  • prevenirea si profilaxia bolilor;
  • diagnosticarea si tratarea afectiunilor cu seriozitate si competenta ;
  • confidentialitate si acuratetea investigatiilor paraclinice;
GIMED CLINIC si-a propus inca de la infiintare a oferi consultatii, investigatii si analize de laborator cu maximum de profesionalism si de eficienta astfel incat aprecierea eforturilor noastre sa fie siguranta si sanatatea omului (pacient,client,abonat,coleg) care ne solicita sprijinul.
Consecventi respectului nostru fata de pacienti si in acelasi timp deschisi la noutatile in domeniu, clinica este amenajata si dotatata cu aparatura performanta.
Suntem o echipa  dinamică, cu bune abilităţi de comunicare, capabilă pentru perfecţionarea profesională în domeniul medical,ceea ce ne face sa lucram eficient şi organizat.
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si va asiguram ca vom ramane o clinica medicala interesata intotdeauna pentru rezolvarea problemelor de sanatate ale dumneavoastra prin efectuarea unor investigatii medicale de calitate superioara.
 

Gimed Clinic - Bucuresti, sector 5; Tel: 021.450.49.44; Mobil: 0727.817.021